Diagnóstico Prenatal Ecografia Obstètrica 4D

Els nostres especialistes en Diagnòstic Prenatal presenten una sòlida formació tant a nivell acadèmic com humà. A les proves que realitzem habitualment a la nostra Unitat de Diagnòstic Prenatal, incloses en el protocol de control de l’embaràs del nostre centre, s’hi agrega una altra fora del protocol: l’ecografia 4D.

L’ecografia 4D (ecografia 3D 4D) t’ofereix la possibilitat de veure la vida del teu nadó abans de néixer: si somriu, si badalla, si obre els ulls, si està plàcidament adormit, conèixer-lo, gaudir veient com es mou, fins i tot podeu buscar els primers semblants.

Ecografia obstètrica 4D (tridimensional en temps real)

Resulta molt comú que els futurs pares es mostrin impacients per conèixer la fisonomia del seu nadó. De fet, diversos estudis suggereixen que la possibilitat de fer-ho abans del seu naixement incrementa el vincle emocional.

Aquesta és una funció important de l’ecografia 4D, que es realitza de la mateixa manera que una ecografia tradicional, però permet l’obtenció d’imatges del fetus en tres dimensions (ecografia 3D) i en temps real (ecografia 4D).

La visualització del futur nadó amb volum i moviment possibilita, fins i tot, advertir indicis del seu comportament i gestualitat dins de l’úter.

Si l’ecografia 4D es realitza entre les 26 i les 32 setmanes de gestació, es poden obtenir imatges de gran qualitat i realisme, que es proporcionen més tard en DVD.

L’ecografia 4D, excepte indicació específica del ginecòleg, no està destinada al diagnòstic, assistència o seguiment de l’embaràs, ni reemplaça les exploracions ecogràfiques habituals.

A Procrear destinem tot el temps de la sessió en aconseguir les millors imatges i vídeos possibles en ecografia 4D i ecografia 3D. El nostre compromís és que, si la posició del teu nadó no és la més adequada per veure’l, tornarem a citar-nos un altre dia i repetirem la sessió de l’ecografia 4D sense cap mena de cost.

Last Update: 09/09/2014
References:
– Asim Kurjak, ‪Frank A. Chervenak. Ecografía en Obstetricia y Ginecología. ‪
‪Ed. Médica Panamericana‬ (2009)